Neem contact op via
+316 51 85 40 05

Contact

Op deze pagina vind u onze adresgegevens en ons contactformulier

Adres en route

De praktijk is gehuisvest in Medisch centrum Spoor Zuid op onderstaand adres. U gaat linksaf en in Fysiotherapie Santpoort Zuid vind u mijn praktijk ruimte.

U kunt uw auto gratis parkeren voor de deur van het Medisch centrum.

Ik werk uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met mij opnemen. De behandeling zal of bij u thuis of in de praktijk plaatsvinden. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken in het weekend of op een avond.

E-MAIL
info@ergotherapiesantpoort.nl
U kunt mij ook vinden op LinkedIn

Adres
Van Dalenlaan 388
2082 VR Santpoort-zuid
´╗┐TELEFOON
06-51854005

Contactformulier

Klachten

Het kan gebeuren dat u ontevreden bent over bepaalde zaken of dat u een klacht heeft. Maak dit in eerste instantie kenbaar bij de behandelend ergotherapeut, zodat samen naar een oplossing gezocht kan worden. Als we er samen niet uitkomen, bestaat de mogelijkheid om uw klacht door een derde partij te laten beoordelen. Bij het Klachtenloket Paramedici kunt u terecht met klachten over paramedici. Zij informeren u over mogelijkheden om een klacht op te lossen en geven antwoord op vragen.

klachtenloket

Heeft u opmerkingen, tips of een compliment? Ook die hoor ik graag! U kunt dit uiteraard persoonlijk doorgeven, maar ook kenbaar maken via het contactformulier op de website.